لیست اختراعات علي رسولي
اين اختراع اولين وسيله توليد النگو است كه بدون دخالت دست از مرحله ذوب تا تحويل النگو را خودش انجام مي دهد. اين اختراع مي تواند به همه كارگاه هاي النگوسازي كمك كند كه يك پروسه بلند و طويل و زمان بر توليد را به كوتاهترين شكل ممكنه تبديل كند و از زيانهاي مادي و معنوي آنها جلوگيري كند. سرعت توليد، امنيت وكيفيت را با صرف هزينه و زمان بسيار كم بسيار بالا ببرد. در انتها النگوي توليد شده در اختيار تراشكار يا آبكار قرار مي گيرد تا روي آن طرح يا رنگ مورد نظر پياده شود . اين دستگاه اولين اختراعي است كه مي تواند النگوي برش داده شدة طرح دار تحويل دهد .
توليد سلولز باكتريايي با استفاده از محيط كشت هاي رايج، طولاني مدت ( 10-7 روز) بوده و ميزان سلولز توليدي كم مي باشد. علاوه بر زمان توليد، قيمت بالاي اين محيط كشت ها، از نظر اقتصادي مقرون به صرفه نبوده و نياز به واردات مواد اوليه محيط كشت در صورت تحريم، توليد اين پليمر استراتژيك و حياتي را مختل خواهد كرد. در نتيجه با توجه به هزينه بالاي توليد سلولز، نميتوان اين پليمر را در مقياس صنعتي توليد كرد و دسترسي بازار به اين پليمر حياتي بسيار محدود است. هدف از اين اختراع معرفي محيط كشتي جديد براي افزايش مقدار توليد سلولز باكتريايي وكاهش زمان توليد آن است كه منجر به كاهش هزينه توليد و رفع نياز به واردات مواد اوليه مورد نياز و در نهايت امكان توليد اين بيوپليمر در مقياس صنعتي مي شود.
طراحي و ساخت آنتن مايكرواستريپي با زيرلايه مغناطيسي-دي الكتريكي كه توسط المان هاي رزونانسي جديد تعبيه شده آن محقق شده است. با استفاده از ساختار معرفي شده مي توان آنتن هاي مايكرواستريپي را به صورت دلخواهي كوچك سازي نمود و از مزاياي آن براي كاهش ابعاد سيستم بهره جست. تكنولوژي ساخت اين ساختار با استفاده از تكنولوژي برد مدرا چاپي (Printed circuit board – PCB) ساخته شده است و با استفاده از تكنيك لايه برداري با اسيد طرح معرفي شده به دست آمده است. رزوناتور هاي معرفي شده به صورت تعبيه شده در درون ساختار هستند كه اين تشديد كننده ها حلقه هاي شكاف دار مي باشند و تا كنون به اين صورت در زيرلايه پياده سازي نشده اند. كاربردهاي كوچك سازي بسير وسيع مي باشد ولي مي تواند دو كاربرد اساسي را براي آن ذكر كرد. كاربري در اودات سيار كه نياز به حجم پايين دارند، كاربري در آنتن هاي آرايه فازي براي بهره جستن از كاهش فواصل آرايه ها. هر دوي اين كاربردها براي اين طرح متصور است.
اين مقاله مشتمل بر طراحي دستگاه توليد سرپوش فلزي با محافظ باران براي محافظ محافظت از ورق هاي توليد شده در مجتمع فولاد مباركه و در قسمت بسته بندي نورد سرد ميباشد با توجه به اينكه نفوذ باران در بين ورقها باعث زنگ زدگي آنها مي شود نياز بود پوششي ساخته شود كه از نفوذ باران به داخل ورقها جلوگيري كند اين مقاله به معرفي روشهاي توليد سرپوش ودستگاهي كه بتواند اين سرپوش را به تعداد 20تا30 عدد در ساعت و با ابعاد مورد نظر توليد كند مي پردازد.
براي ماشين كاري فلزات روش هاي گوناگون و متنوعي است يكي از اين روش ها بكارگيري انرژي شيميايي است به اين صورت كه انرژي الكتور شيميايي محلولهاي خورنده شيميايي اچنت بر قسمتي از سطح كه مورد نظر براي ماشينكاري است به طور كنترل شده اي اعمال ميشود و ساير قسمتهاي فلز كه نياز به ماشينكاري ندارد توسط پوشش عايق شيميايي مناسب كه ماسكنت نام دارد از خوردگي و ماشينكاري محافظت ميگردد .
براي ماشينكاري فلزات روشهاي گوناگون و متنوعي است يكي از اين روشها بكارگيري انرژي شيميايي است به اين صورت كه انرژي الكتروشيميايي محلولهاي خورنده شيميايي- اچنت- بر قسمتي از سطح كه مورد نظر براي ماشينكاري است به طور كنترل شده اي اعمال مي شود و ساير قسمتهاي فلز كه نياز به ماشينكاري ندارد توسط پوشش عايق شيميايي مناسب كه ماسكنت نام دارد از خوردگي و ماشينكاري محافظت ميگردد در اين روش ايجاد حمام اچنت مناسب كه شرايط ايده آل و عاري از عيوب خوردگي غير همگن را ايجاد كند از مهمترين عوامل در بالا بردن كيفيت ماشينكاري قطعه كار به حساب ميايد از شرايط كنترلي حمام اچنت نوع و تركيب محلول شيميايي غلظتها دما و روش تماس محلول با قطعه كار است در اين نو آوري هدف ارائه يك محلول شيميايي بوده كه بتواند ضمن سرعت براده برداري بالا بدون ايجاد عيوب خوردگي شيميليي مطرح در اين روش كيفيت سطح بالايي را براي ماشينكاري شيميايي ذآلمينيوم و آلياژهاي آن تامين نمايد تركيب شيميايي مورد نظر شامل مواد : سود سوزآوز تيوسولفات سديم ، تيو سولفات آمونيم، آلمينيوم،گوگرد،فلوريدسديم و تري اتانول آمين است كه به نسبتهاي مشخص زير استفاده است.
موارد یافت شده: 11